ستارگان دروغ و خیانت

ستارگان دروغ و خیانت

جمع آوری آراء ، نظرات ، مقالات و یادداشتهای پراکنده ناریا (آقای ناصر پورپیرار)
ستارگان دروغ و خیانت

ستارگان دروغ و خیانت

جمع آوری آراء ، نظرات ، مقالات و یادداشتهای پراکنده ناریا (آقای ناصر پورپیرار)

در باب طوفان نوح و کشتی آن

توحید
جمعه 8 مرداد ماه سال 1389 ساعت 11:12 AM

سلام
خسته نباشید استاد

من در مورد «طوفان» باز هم بیشتر تامل کردم و به نتایج نسبتا جالبی رسیدم ،
به نظر من ترکیه واقعا از نظر زمین شناسی و خصوصیات استثنایی توپوگرافی و جغرافیایی قابل تامل هست ،

از تمام نکاتی که استاد در این موارد ارائه کردند چند مطلب جدید هم به ذهنم رسید ، در کنار نشانه هایی چون گرده ماهی بودن کوههای ترکیه تا ارتفاع 1800 متر و چیدمان کاسه مانند کوههای ترکیه و توقف لایه های تمدنی در یک زمان خاص و ... باید به چند نکته ظریف توجه کنیم :

به نظر من باید بین «عقوبت» های الهی و «معجزه» تفاوتهایی گذاشت ، دلیل ساده اینکه معجزات برای تلنگر به ذهن منکرین و در زمان حیاتشان رخ می دهد که با انواع آن آشناییم ، ید بیضا و عصای موسی ، ناقه صالح و فهم زبان پرندگان توسط سلیمان نبی و سرد شدن آتش بر ابراهیم و ... و تازه بعد از این معجزات و انکار از سوی منکرین است که «عذاب» نازل می شود . شما به تمام عذابها که توجه کنید ، از انواع زلزله گرفته تا بادهای سوزان و یا سرد و رعد و برق و ... همه اموری طبیعی هستند و از قوانین معمول طبیعت پیروی می کنند ، و متناسب با شرایط جغرافیایی و طبیعی هر مکان رخ می دهد و در این موارد و از جمله طوفان نوح ، بررسی مادی و طبیعی این شرایط به هیچ وجه مردود نیست بل بسیار هم منطقی است .

در واقع کسانی که می خواهند «طوفان نوح» را بعنوان یک «معجزه» بشناسانند و تلقین کنند هدفی جز انحراف ذهنهای پویا و بقول مطایبه استاد ذهنهای مریض (طبق مستند زخم نشر و منظور ذهنی که به دنبال علل وقایع می گردد) از حقایق طوفان نوح نیست .

پس کاملا منطقی است که با ریز بینی تمام عوامل مادی و طبیعی و شرایط وقوع طوفان مورد بررسی قرار گیرد و با قوانین علمی سنجیده شود .

از جمله قبل از همه نکات ، باید به دنبال شرایط لازم وقوع طوفان گشت ، که از این نظر هم واقعا ترکیه قابل تامل است و نکات جالبی دارد ،

از جمله اینکه قبل از هر چیز برای بارش چنان حجم انبوهی از باران باید منطقه دارای چنین شرایط و استعدادی باشد که شرایط ترکیه هم از این نظر بسیار خاص و جالب توجه است و آن اینکه مانند جزیره ای دور تا دور در محاصره منابع آب فراروانی چون دریای سیاه و دریای مدیترانه قرار دارد که حجم مورد نیاز این همه باران را تامین می کند .

در ثانی نکته جالب دیگر در مورد توجه به این آیه است:

حَتَّى إِذَا جَاء أَمْرُنَا وَفَارَ التَّنُّورُ قُلْنَا احْمِلْ فِیهَا مِن کُلٍّ زَوْجَیْنِ اثْنَیْنِ وَأَهْلَکَ إِلاَّ مَن سَبَقَ عَلَیْهِ الْقَوْلُ وَمَنْ آمَنَ وَمَا آمَنَ مَعَهُ إِلاَّ قَلِیلٌ (هود40)

که به طور مشابهی در آیه 27 مومنون نیز تکرار شده و توجه به واژه «فار تنور» است ...

فار به معنای جهیدن و فوران با فشار آب است و همین هم می تواند یک کد دیگر برای بررسی طوفان باشد ، و آن توجه به این مطلب که از وضع خاص منابع آب زیرزمینی محل وقوع طوفان خبر می دهد ، امروز تنها توجیهی که می توان برای این واژه قرآن در نظر گرفت ، وجود چاههای «آرتزین» است که بدون نیاز به پمپ با فشار آب را به بیرون پوسته زمین «فوران» می دهد که علت این امر هم بخاطر اختلاف ارتفاع و فشار هیدرو استاتیکی منبع ذخیره آب می باشد ، یعنی در این گونه چاهها چون منبع آب زیر زمین بالاتر از سطح دهانه چاه قرار دارد باعث می شود که آب با فشار به بیرون فوران کند ... به نظر من اگر از نظر میزان وجود چنین چاههایی یعنی چاه آرتزین در ترکیه نیز تحقیق شود و صحت وجود چنین پدیده ای در ترکیه اثبات شود که کار چندان سخت و تخصصی ای هم نیست و حتی می توان از طریق اینترنت به آن دست پیدا کرد می تواند دلیل دیگری برای وقوع طوفان در ترکیه باشد .
پاسخ:
آقای توحید. و فراموش نکنید در ارتفاع ۱۸۰۰ متری کوه آرارات بقایای یک کشتی یافته ایم که طبیعتا باد از بنادر ترکیه نبرده است. این را هم در باب طولانی شدن بلع آب تا سده های اخیر اضافه کنم که میزان فرونشست سالانه آب در سرزمین پر بارانی چون میانه و شرق ترکیه می تواند علت این کندی شناخته شود.
نظرات 0 + ارسال نظر
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد